Wij leveren rozen voor de tuin door heel Nederland. Rozen voor de tuin met blote wortel of in potten.

Wij leveren rozen voor de tuin door heel Nederland.   Rozen voor de tuin met blote wortel of in potten.

 Rozen van Famous Roses bereiken ook Den Haag en Rotterdam. Om nog maar te zwijgen van Amsterdam, Eindhoven en Utrecht. Hier, zoals overal waar ze door Europa gaan, brengen ze vreugde in de huizen en het leven van tuinders die weten hoe ze ze moeten benadrukken wanneer ze hen helpen op de gevels van huizen of hekken te klimmen, wanneer het hen helpt om de aluinen te vullen met bloemblaadjes en wanneer het hen de juiste potten biedt om zich op hun gemak te voelen.

Voor ons bij Famous Roses is het een groot plezier om door heel Nederland te kunnen leveren. En wij zorgen ervoor dat iedere Gertrude Jekyll, Julio Iglesias of Allegro veilig en zo snel mogelijk bij de poort van elke hovenier in Zwolle, Groningen, Arnhem, Almelo, Kampen, Hoorn of Alkmaar aankomt. Wij leveren onze rozenstekken overal waar een grote liefhebber van rozen is die een roos van de hoogste kwaliteit weet te herkennen.

We hebben het over rozen die over de hele wereld beroemd zijn, rozen die rechtstreeks van hun makers in Engeland, Frankrijk of Duitsland zijn gebracht en medaillewinnaars voor hun schoonheid, kleur of uithoudingsvermogen in alle profielwedstrijden ter wereld.

Maar we kunnen u beter elke roos afzonderlijk laten ontdekken en ontdekken hoe u in uw tuin een Velasquez kunt laten schilderen door Meilland Richardier of een Ines Sastre van de tuinen die door dezelfde maker zijn bedacht, maar ook vele andere beroemde namen in de rozenwereld zoals Souvenir du Docteur Jamain, Munstead Wood, Eric Tabarly, Orange Sensation of Florentina.

En vergeet niet dat wat uw favorieten ook zijn en waar u ook bent in Nederland, wij zorgen ervoor dat de prachtige rozen in een mum van tijd veilig bij u thuis zijn.

Ook onze rozenstruiken worden direct thuisbezorgd in:

Oostenrijk, België, Bulgarije, Kroatië, Cyprus, Denemarken, Estland, Finland, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Nederland, Polen, Portugal, Roemenië, Slowakije, Slovenië, Spanje, Zweden

Een dag vol kleur en parfum! :)
Viaceslav BUHNA