Toimitamme ruusuja puutarhalle ympäri Suomea. Puutarharuusut paljain juurin tai ruukuissa.

Toimitamme ruusuja puutarhalle ympäri Suomea. Puutarharuusut paljain juurin tai ruukuissa.

Gertrude Jekyll, Pomponella, Allegro, Julio Iglesias, Pierre de Ronsard, Artemis ja Double Delight pistokkaat saapuvat pian Suomen puutarhoihin ja taloihin. Ne kiipeävät idoihin, ne tarjoavat värinäytöksiä ja hajusteiden näytteitä ja ne viettelevät jokaisen ruusun rakastajan tai jokaisen ohikulkijan, joka pysähtyy ihailemaan niiden kauneuttaan. Todella onnekkaat ovat kuitenkin niitä, jotka saavat kukkakimppuja lahjaksi tai joiden puutarhat muuttuvat todellisiksi taidegallerioiksi joka kausi.

Tiedämme, että ruusun ystävät ovat ympäri Suomea. Ei vain Helsingissä, Turussa tai Tampereella. Suuria ruusujen ihailijoita on myös Rovaniemellä, Petkulassa, Savukoskissa, Javaruksessa, Kostamossa, Tohmossa, Taipaleessa ja Uurassa.

Ja me, Famous Rosesilla, varmistamme, että jokainen ruusuntaimi saapuu turvallisesti ja mahdollisimman pian minkä tahansa puutarhurin portille Suomessa. Missä tahansa tämä on. Koska toimitamme ruusuntaimimme kaikkialle, missä on suuri ruusujen rakastaja, joka osaa tunnistaa parhaan laadun ruusun.

Nämä ovat ruusuja, jotka ovat kuuluisia ympäri maailmaa, ruusut, jotka on tuotu suoraan niiden tekijöiltä Englannista, Ranskasta tai Saksasta ja jotka on mitoitettu kauneudesta, väristä tai kestävyydestä kaikissa maailman profiilikilpailuissa.

Mutta meidän on parempi antaa sinun löytää jokainen ruusu ja selvittää, kuinka voit saada puutarhaan Meilland Richardierin maalaaman Velasquezin tai puutarhan Ines Sastren, saman luojan kuvittelemana, mutta myös monia muita kuuluisia nimiä ruusujen maailmassa, kuten Souvenir du Docteur Jamain, Munstead Wood, Eric Tabarly, Orange Sensation tai Florentina.

Älä unohda, että mikä tahansa suosikkisi olipa, missä tahansa oletkin Suomessa, varmistamme, että kauniit ruusut saapuvat turvallisesti kotiisi mahdollisimman pian.


Myös ruusupussimme toimitetaan suoraan kotiin seuraaville maille:
Austria, Belgium, Bulgaria, Croatia, Cyprus, Czech Republic, Denmark, Estonia, Finland, France, Germany, Greece, Hungary, Ireland, Italy, Latvia, Lithuania, Luxembourg, Malta, The Netherlands, Poland, Portugal, Romania, Slovakia, Slovenia, Spain, Sweden

Värikästä ja tuoksuvaa päivää! :)
Viaceslav BUHNA