Kerti rózsákat szállítunk Magyarország egész területén. Kerti rózsák szabad gyökérrel vagy cserépben.

Kerti rózsákat szállítunk Magyarország egész területén. Kerti rózsák szabad gyökérrel vagy cserépben.

Sok rózsa szeretne Budapest házaiban és kertjeiben virágozni.
Mert úgy tűnik, itt a tökéletes hely, hogy színes és parfümös látványosságokat kínálj, vagy hogy felfuss a központban lévő gyönyörű homlokzatokra. Sok Pierre De Ronsard érkezik hamarosan a magyar fővárosba. De Pécsre, Szolnokra, Debrecenbe, Miskolcra vagy Szegedre is. Sok Leonardo Da Vinci, Allegro, Sachsengruss és Rosarium Uetersen romantikus hangulatot teremt minden otthonban és kertben, ahová eljutnak.

Örülünk, hogy Magyarországon bárhová el tudjuk szállítani a Famous Roses rózsatöveket. És gondoskodunk arról, hogy minden Gertrude Jekyll, Julio Iglesias vagy Mini Eden Rose biztonságban és a lehető leghamarabb megérkezzen bármely magyar kertész kapujához. Bárhol is található. Mivel bárhová elszállítjuk rózsa töveket, ahol létezik egy nagy rózsaszerető, aki felismeri a legjobb minőségű rózsát. Izsakra, Kiskorosra, Dunapatajra, Degre, Papára és Beledre is szállítunk.

Világhírű rózsákról beszélünk. A rózsákat közvetlenül az alkotóiktól hozták Angliából, Franciaországból vagy Németországból, és díjazottak a szépségükért, színükért vagy kitartásukért a világ összes profilversenyén.
De inkább rádhagyjuk, hogy saját magad fedezz fel minden egyes rózsát és hogy megtudd, hogyan lehet a kertedben Meilland Richardier által festett Velasquez vagy egy ugyanazon alkotó által elképzelt kertek Ines Sastreja de sok más híres név is a rózsák világából, mint a Souvenir du Docteur Jamain, Munstead Wood, Eric Tabarly, Orange Sensation vagy Florentina.

És ne felejtsd el, hogy bármelyik is a kedvenced, és bárhol is tartózkodsz Magyarországon, mi gondoskodunk arról, hogy a gyönyörű rózsák biztonságban, a legrövidebb idő alatt megérkezzenek otthonodba.

Ezenkívül rózsabokrainkat közvetlenül a házakhoz szállítjuk:
Ausztriába, Belgiumba, Bulgáriaba, Horvátországba, Ciprusra, Csehországba, Dániaba, Észtországba, Finnországba, Franciaországba, Németországba, Görögországba, Magyarországra, Írországba, Olaszországba, Lettországba, Litvániaba, Luxemburgba, Máltába, Hollandiába, Lengyelországba, Portugáliaba, Romániaba, Szlovákiába, Szlovéniába, Spanyolországba, Svédországba.

Színekkel és ilatokkal teli napot kívánok! :)
Viaceslav BUHNA