Vi levererar trädgårdsrosor över hela Finlanda. Trädgårdsrosor med nakna rötter eller i krukor.

Vi levererar trädgårdsrosor över hela Finlanda. Trädgårdsrosor med nakna rötter eller i krukor.

Sticklingar av Gertrude Jekyll, de Pomponella, de Allegro, Julio Iglesias, Pierre de Ronsard, Artemis och Double Delight kommer snart att anlända till trädgårdar och hem i Finland. De klättrar över staket, erbjuder färgskådningar och parfymprover och förför varje rosälskare eller förbipasserande som stannar upp för att beundra deras skönhet. De riktigt lyckliga är dock de som får buketter i present eller vars trädgårdar varje säsong förvandlas till verkliga konstgallerier.

Och vi vet att det finns rosälskare överallt i Finland. Inte bara i Helsingfors, Åbo eller Tammerfors. Det finns också stora rosenälskare i Rovaniemi, Petkula, Savukoski, Javarus, Kostamo, Tohmo, Taipale och Uura.

Och vi på Famous Roses ser till att varje rosenstickling kommer fram snabbt och säkert till varje trädgårdsmästare i Finland. Var de än befinner sig. Eftersom vi levererar våra rossticklingar överallt där det finns en rosenälskare som vet hur man känner igen en ros av högsta kvalitet.

Men vi överlåter åt dig att upptäcka varje ros för sig och ta reda på hur du i din trädgård kan ha en Velasquez målad av Meilland Richardier eller en Ines Sastre från trädgårdar som skapats av samma skapare och många andra kända namn i rosornas värld som Souvenir du Docteur Jamain, Munstead Wood, Eric Tabarly, Orange Sensation eller Florentina.

Och glöm inte att oavsett vilka dina favoriter är och var du än befinner dig i Finland ser vi till att de vackra rosorna kommer fram till ditt hem på nolltid.

Våra rosenbuskar levereras också direkt till ditt hem i:
Belgien, Bulgarien, Cypern, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Grekland, Irland, Italien, Kroatien, Lettland, Litauen, Luxemburg, Malta, Nederländerna, Polen, Portugal, Rumänien, Slovakien, Slovenien, Spanien, Sverige, Tjeckien, Tyskland, Ungern och Österrike.

En dag full av färg och doft! :)
Viaceslav BUHNA