Wij leveren rozen voor de tuin in heel België. Rozen voor de tuin met blote wortel of in potten.

Wij leveren rozen voor de tuin in heel België. Rozen voor de tuin met blote wortel of in potten.

Brugge, Luik, Gent, Bergen, Brussel, Charleroi, Antwerpen, Hasselt en alle andere sprookjesachtige plaatsen in België krijgen binnenkort in de tuinen, in potten, in vazen en op de ramen tientallen geurige Blue Moon of tientallen prachtig gekleurdeHenri Matisse. Allegro en Eric Tabarly beklimmen de gevels van de huizen en Mini Eden Rose, Falstaff en Super Excelsa zijn verantwoordelijk voor het dromerige landschap en de romantische sfeer.

We zijn blij dat we onze beroemde stekken overal in België kunnen leveren. En we zullen ervoor zorgen dat elke Alaskan, Double Delight of Chartreuse de Parme veilig en zo snel mogelijk aankomt bij de poort van elke tuinman in Ninove,Lessines, Walcourt of Cerfontaine. Wij leveren onze rozenstekken overal waar er een grote liefhebber van rozen is die een roos van de hoogste kwaliteit weet te herkennen.

We hebben het over rozen beroemd over de hele wereld, rozen rechtstreeks gebracht van hun makers in Engeland, Frankrijk of Duitsland en medaillewinnaars voor hun schoonheid, kleur of uithoudingsvermogen op alle profielwedstrijden in de wereld.

Maar we kunnen u beter elke roos afzonderlijk laten ontdekken en ontdekken hoe u in uw tuin een Velasquez kunt hebben geschilderd door Meilland Richardier of een Ines Sastre van tuinen bedacht door dezelfde maker, maar ook vele andere beroemde namen uit de rozenwereld zoals Souvenir du Docteur Jamain, Munstead Wood, Eric Tabarly,OrangeSensation of Florentina.

En vergeet niet dat wat uw favorieten ook zijn en waar u ook bent in België, wij zorgen ervoor dat de prachtige rozen veilig bij u thuis aankomen, in een mum van tijd.

Ook onze rozenstruiken worden directbij u thuis bezorgd in:
Oostenrijk, België, Bulgarije, Kroatië, Cyprus, Denemarken, Estland, Finland, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Nederland, Polen, Portugal, Roemenië, Slowakije, Slovenië, Spanje, Zweden

Een dag vol kleur en parfum! :)
Viaceslav BUHNA