Kerti rózsákat szállítunk Magyarország egész területén. Kerti rózsák szabad gyökérrel vagy cserépben.

Kerti rózsákat szállítunk Magyarország egész területén. Kerti rózsák szabad gyökérrel vagy cserépben.

Sok rózsa szeretne Budapest házaiban és kertjeiben virágozni.
Mert úgy tűnik, itt a tökéletes hely, hogy színes és parfümös látványosságokat kínálj, vagy hogy felfuss a központban gyönyörű homlokzatokra. Sok Pierre De Ronsard érkezik hamarosan a magyar fővárosba. De Pécsre, Szolnokra, Debrecenbe, Miskolcra vagy Szegedre jest. Sok Leonardo Da Vinci, Allegro, Sachsengruss és Rosarium Uetersen romantikus hangulatot teremt minden otthonban és kertben, ahová eljutnak.

Örülünk, hogy Magyarországon bárhová el tudjuk szállítani a Famous Roses rózsatöveket. To gondoskodunk arról, hogy minden Gertrude Jekyll, Julio Iglesias vagy Mini Eden Rose biztonságban to lehető leghamarabb megérkezzen bármely magyar kertész kapujához. Bárhol jest található. Mivel bárhová elszállítjuk rózsa töveket, ahol létezik egy nagy rózsaszerető, aki felismeri a legjobb minőségű rózsát. Izsakra, Kiskorosra, Dunapatajra, Degre, Papára és Beledre is szállítunk.

Világhírű rózsákról beszélünk. A rózsákat közvetlenül az alkotóiktól hozták Angliából, Franciaországból vagy Németországból, és díjazottak a szépségükért, színükért vagy kitartásukért a világ összes profilversenyén.
De inkább rád hagyjuk, hogy saját magad fedezz fel minden egyes rózsát és hogy megtudd, hogyan lehet a kertedben Meilland Richardier által festett Velasquez vagy egy ugyanazon alkotó által elképzelt kertek Ines Sastreja de sok más híres név to rózsák világából, mint a Souvenir du Docteur Jamain, Munstead Wood, Eric Tabarly, Orange Sensation vagy Florentina.

És ne felejtsd el, hogy bármelyik to kedvenced, és bárhol to tartózkodsz Magyarországon, mi gondoskodunk arról, hogy a gyönyörű rózsák biztonságban, a legrövidebb idő alatt megérkezzenek otthonodba.
Ezenkívül rózsabokrainkat közvetlenül a házakhoz szállítjuk:
Ausztriába, Belgiaba, Bulgáriaba, Horvátországba, Ciprusra, Csehországba, Dániaba, Észtországba, Finnországba, Franciaországba, Németországba, Görögországba, Magyarországra, Írországba, Olaszországba, Litvániaba, Luxemburgba, Máltába, Hollandiába, Lengyelországba, Portugáliaba, Romániaba, Szlovákiába , Szlovéniába, Spanyolországba, Svédországba.

Színekkel és ilatokkal teli napot kívánok! :)
Wiacesław BUHNA

All 100% natural!

Highly Scented Roses

Let’s grow those green fingers

Fill your gardenwith wonderful fragrance. We sell roses that are recognized worldwide for their intense fragrance and their surprising perfume blends.

SHOP NOW >

Climbers to our hearts

Climbers/Ramblers bring new heights of beauty and elegance and put on colour displays, both vertically and horizontally.

DISCOVER >

For us it’s always a pleasure to talk to rose lovers , please feel free to reach out to us by phone: +4 0751 269 077 or by email: info@famousroses.eu

Fairy tale Bouquets

A rose bouquet straight from your garden will always be appreciated. What you do need, though, are roses that would last long in a vase.

DISCOVER OUR COLLECTION>