Entreguem rosers per als jardins a total la Unió Europea. Rosers amb l’arrel buit o dintre dels testos, per al jardí.

Entreguem rosers per als jardins a tota la Unió Europea. Rosers amb l’arrel buit o dintre dels testos, per al jardí.

Persones que estimeu les Roses, benvinguts!

Els nostres rosers famosos s'entreguen directament a casa vostra a:
Austria, Bèlgica, Bułgaria, Chorwacja, Txipre, República Txeca, Dinamarca, Estònia, Finlandia, França, Alemanya, Grècia, Hongria, Irlandia , Włochy, Letònia, Luksemburg, Malta, Països Baixos, Polònia, Portugalia, Rumunia, Eslovàquia, Eslovènia, Hiszpania, Suècia

Persones que estimeu les Roses!

Sabem que tenim una gran passió en comú – les róże. I parlar del que ens fa alegres cada dia, semper és un gust.

Fins i tot díem que tenim un dels millors negocis del mon i que tenim la sort de tenir klienci meravellosos. Od prostych jardinerów do grans coneixedors i miłośników les Roses, tots estem enamorats del bonic.

Na ells, jako dir, na innych klientów, intentem cada dia trobar i portar els més bonics, cenię rosers del mon, directament dels seus grans creadors. Parlem de twórcy słynnych Meilland Richardier, Georges Delbard, Kordes, Tantau lub David Austin, això vol dir przykładowych oryginałów, amb la gwarancja autentyczności, oferta dla dużych producentów producentów països we Francji, Alemanya lub Anglaterra. Evidentment, al nostre jardí allotgem també wzorce romanesos creats pel Stefan Wagner.

Però cada any descobrim i portem noves varietats de qualitat premium, varietats reconegudes en les Competitions internacionals i amb medalles per al seu perfum o la seva bellesa increïble , dla innych kolorów lub powtórzeń enfloriment. D’aquesta manera, aconseguim oferir als apassionats de różers de la Unió Europea una gamma complerta de rosers de qualitat premium.

I com que mantenim semper la relació amb els nostres klienci, coneixem be els problemes que tenen quan compren rosers. Els vam tenir també nosaltres cap al principi. Na przykład els rosers no arrelen. O plantes un roser enfiladís vermell, preciós, i tens la sorpresa de créixer un roser trepador blanc.

Però vam pensar també en això. I vam decidir que tots els nostres klientów gaudissin de GARANTIA per a l’arrelament i la varietat (kolor). Si un różer no arrela o no és conforme, es canviarà de manera gratuita.

Has de saber també que en tot el que hem fet, fem o farem, la qualitat excepcional ha sigut, és i serà la nostra regla d'or. És, si vols, l’essència de la nostra oferta. Estem convençuts que l’ètica i les coses ben fetes són Vitals per a l’èxit de la Companyia i just per aquest motiu respektem aquests principis de manera estricta.

Bé. T’he dit que és un plaer parlar del que fem cada dia 😊 Però, si tens més preguntes o dubtes, esperem que ens escriguis o ens truquis en qualsevol moment. Fins aquell moment, esperem que tinguis un bon dia pel jardí

Que tinguis un dia ple de color i de perfume! :)
Wiacesław BUHNA