Toimitamme ruusuja puutarhalle ympäri Suomea. Puutarharuusut paljain juurin tai ruukuissa.

Toimitamme ruusuja puutarhalle ympäri Suomea. Puutarharuusut paljain juurin tai ruukuissa.

Gertrude Jekyll, Pomponella, Allegro, Julio Iglesias, Pierre de Ronsard, Artemis i Double Delight pistokkaat saapuvat pian Suomen puutarhoihin i taloihin. Ne kiipeävät idoihin, ne tarjoavat värinäytöksiä ja hajusteiden näytteitä ja ne viettelevät jokaisen ruusun rakastajan tai jokaisen ohikulkijan, joka pysähtyy ihailemaan niiden kauneuttaan. Todella onnekkaat ovat kuitenkin niitä, jotka saavat kukkakimppuja lahjaksi tai joiden puutarhat muuttuvat todellisiksi taidegallerioiksi joka kausi.

Tiedämme, että ruusun ystävät ovat ympäri Suomea. Ei vain Helsingissä, Turussa tai Tampereella. Suuria ruusujen ihailijoita na moich Rovaniemellä, Petkulassa, Savukoskissa, Javaruksessa, Kostamossa, Tohmossa, Taipaleessa i Uurassa.

Ja me, Famous Rosesilla, varmistamme, että jokainen ruusuntaimi saapuu turvallisesti ja mahdollisimman pian minkä tahansa puutarhurin portille Suomessa. Missa tahansa tama dalej. Koska toimitamme ruusuntaimimme kaikkialle, missä on suuri ruusujen rakastaja, joka osaa tunnistaa parhaan laadun ruusun.

Nämä ovat ruusuja, jotka ovat kuuluisia ympäri maailmaa, ruusut, jotka on tuotu suoraan niiden tekijöiltä Englannista, Ranskasta tai Saksasta ja jotka on mitoitettu kauneudesta, väristä tai kestävyydestä kaikissa maailman.
Mutta meidän na parempi antaa sinun löytää jokainen ruusu ja selvittää, kuinka voit saada puutarhaan Meilland Richardierin maalaaman Velasquezin tai puutarhan Ines Sastren, saman luojan kuvittelemana, mutta myös monia muita kuuluisia nimiä ruusujen maailmassa, kuten Souvenir du Docteur Jamain, Munstead Wood, Eric Tabarly, Pomarańczowa sensacja tai Florentina.

Ęlä unohda, että mikä tahansa suosikkisi olipa, missä tahansa oletkin Suomessa, varmistamme, että kauniit ruusut saapuvat turvallisesti kotiisi mahdollisimman pian.


Myös ruusupussimme toimitetaan suoraan kotiin seuraaville:
Austria, Belgia, Bułgaria, Chorwacja, Cypr, Czechy, Dania, Estonia, Finlandia, Francja, Niemcy, Grecja, Węgry, Irlandia, Włochy, Łotwa, Litwa, Luksemburg, Malta, Holandia, Polska, Portugalia, Rumunia, Słowacja , Słowenia, Hiszpania, Szwecja

Värikästä ja tuoksuvaa päivää! :)
Wiacesław BUHNA

All 100% natural!

Highly Scented Roses

Let’s grow those green fingers

Fill your gardenwith wonderful fragrance. We sell roses that are recognized worldwide for their intense fragrance and their surprising perfume blends.

SHOP NOW >

Climbers to our hearts

Climbers/Ramblers bring new heights of beauty and elegance and put on colour displays, both vertically and horizontally.

DISCOVER >

For us it’s always a pleasure to talk to rose lovers , please feel free to reach out to us by phone: +4 0751 269 077 or by email: info@famousroses.eu

Fairy tale Bouquets

A rose bouquet straight from your garden will always be appreciated. What you do need, though, are roses that would last long in a vase.

DISCOVER OUR COLLECTION>