Entreguem rosers per als jardins a tota la Unió Europea. Rosers amb l’arrel buit o dintre dels testos, per al jardí.

Entreguem rosers per als jardins a tota la Unió Europea. Rosers amb l’arrel buit o dintre dels testos, per al jardí.

Persones que estimeu les Roses, benvinguts!

Els nostres rosers famosos s’entreguen directament a casa vostra a:
Austria, Bèlgica, Bulgària, Croatia, Txipre, República Txeca, Dinamarca, Estònia, Finlàndia, França, Alemanya, Grècia, Hongria, Irlàndia, Itàlia, Letònia, Luxemburg, Malta, Països Baixos, Polònia, Portugal, Romania, Eslovàquia, Eslovènia, Espanya, Suècia

Persones que estimeu les Roses!

Sabem que tenim una gran passió en comú – les roses. I parlar del que ens fa alegres cada dia, sempre és un gust.

Fins i tot díem que tenim un dels millors negocis del mon i que tenim la sort de tenir clients meravellosos. De simples jardiners fins a grans coneixedors i aficionats a les roses, tots estem enamorats del bonic.

Per a ells, és a dir, per als nostres clients, intentem cada dia trobar i portar els més bonics i apreciats rosers del mon, directament dels seus grans creadors. Parlem de creadors famosos com Meilland Richardier, Georges Delbard, Kordes, Tantau o David Austin, això vol dir exemplars originals, amb la garantía de l’autenticitat, oferta per aquests grans productors de països com França, Alemanya o Anglaterra. Evidentment, al nostre jardí allotgem també exemplars romanesos creats pel Stefan Wagner.

Però cada any descobrim i portem noves varietats de qualitat premium, varietats reconegudes en les competicions internacionals i amb medalles per al seu perfum o la seva bellesa increïble, per als seus colors o l’enfloriment repetit. D’aquesta manera, aconseguim oferir als apassionats de rosers de la Unió Europea una gamma complerta de rosers de qualitat premium.

I com que mantenim sempre la relació amb els nostres clients, coneixem bé els problemes que tenen quan compren rosers. Els vam tenir també nosaltres cap al principi. Per exemple, els rosers no arrelen. O plantes un roser enfiladís vermell, preciós, i tens la sorpresa de créixer un roser trepador blanc.

Però vam pensar també en això. I vam decidir que tots els nostres clients gaudissin de GARANTIA per a l’arrelament i la varietat (color). Si un roser no arrela o no és conforme, es canviarà de manera gratuita.

Has de saber també que en tot el que hem fet, fem o farem, la qualitat excepcional ha sigut, és i serà la nostra regla d’or. És, si vols, l’essència de la nostra oferta. Estem convençuts que l’ètica i les coses ben fetes són vitals per a l’èxit de la companyia i just per aquest motiu respectem aquests principis de manera estricta.

Bé. T’he dit que és un plaer parlar del que fem cada dia 😊 Però, si tens més preguntes o dubtes, esperem que ens escriguis o ens truquis en qualsevol moment. Fins aquell moment, esperem que tinguis un bon dia pel jardí

Que tinguis un dia ple de color i de perfum! :)
Viaceslav BUHNA