Vi levererar trädgårdsrosor över hela Sverige. Trädgårdsrosor med nakna rötter eller i krukor.

Vi levererar trädgårdsrosor över hela Sverige. Trädgårdsrosor med nakna rötter eller i krukor.

En Fancy Babylon Eyes, en Henri Matisse, en Julio Iglesias, en Gertrude Jekyll och några trådar av Nostalgia kommer att sätta färg på Stockholms trädgårdar. Eller Malmös. Och för att skapa en lite mer romantisk atmosfär rekommenderar vi två strängar Allegro, en Crown Princess Margareta, en Eric Tabarly och en Baby Romantica. Vi har ett helt galleri med intressanta rosor. Du behöver bara bestämma dig för vad du vill ha i din trädgård, oavsett var i Sverige den ligger.

Vi levererar gärna våra berömda sticklingar var som helst i Sverige. Och vi ser till att varje Artemis, Rose de Rescht eller Pomponella anländer säkert och snabbt till en trädgårdsmästare i Uppsala, Boden, Umeå, Lund eller Skellefteå. Eller var som helst i Sverige finns det en stor rosälskare som vet hur man känner igen en ros av högsta kvalitet.

Vi talar om världsberömda rosor, rosor som kommer direkt från sina odlare i England, Frankrike eller Tyskland och som tilldelas medaljer för sin skönhet, färg eller motståndskraft vid alla tävlingar i världen.

Men vi överlåter åt dig att upptäcka varje ros för sig och ta reda på hur du i din trädgård kan ha en Velasquez målad av Meilland Richardier eller en Ines Sastre från trädgårdar som skapats av samma skapare och många andra kända namn i rosornas värld som Souvenir du Docteur Jamain, Munstead Wood, Eric Tabarly, Orange Sensation eller Florentina.

Och glöm inte att oavsett vilka dina favoriter är och var du än befinner dig i Sverige ser vi till att de vackra rosorna kommer fram till ditt hem på nolltid.

Våra rosenbuskar levereras också direkt till ditt hem i:
Belgien, Bulgarien, Cypern, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Grekland, Irland, Italien, Kroatien, Lettland, Litauen, Luxemburg, Malta, Nederländerna, Polen, Portugal, Rumänien, Slovakien, Slovenien, Spanien, Sverige, Tjeckien, Tyskland, Ungern och Österrike.

En dag full av färg och doft! :)
Viaceslav BUHNA