Dostavljamo ruže za vrt diljem Hrvatske. Vrtne ruže s golim korijenjem ili u loncima.

 

Dostavljamo ruže za vrt diljem Hrvatske. Vrtne ruže s golim korijenjem ili u loncima

Deseci Munstead Wood, Eric Tabarly, Orange Sensation ili Florentina spremni su za trajno preseljenje u Zagreb i Zadar. Ostale kutije reznica Allegro, Saschsengruss ili Rosarium Uetersen čekaju zauvijek ostati u vrtovima Karlovca, Siska, Rijeke ili Pazina. Ovdje će nuditi revije u boji, nudit će uzorke parfema svima onima koji im se prestanu diviti te će se popeti u srca svih ljubitelja ruža koji se znaju brinuti o njima svake sezone.

A mi u Famous Roses bit ćemo sretni svaki put kad primimo narudžbu iz Hrvatske. S bilo kojeg mjesta u Hrvatskoj. Pobrinut ćemo se da svaka Aljaska, Double Delight ili Chartreuse de Parme stigne sigurno i što je prije moguće na vrata bilo kojeg vrtlara u Buzetu ili Novigradu. Budući da svoje reznice ruža dostavljamo posvuda, veliki je ljubitelj ruža koji zna prepoznati ružu najboljeg kvaliteta.

Govorimo o ružama poznatim u cijelom svijetu, ružama koje su izravno donijeli njihovi tvorci iz Engleske, Francuske ili Njemačke i odlikovali ih ljepotom, bojom ili izdržljivošću na svim profilnim natjecanjima u svijetu.

Ali bolje da vam dopustimo da otkrijete svaku ružu i saznate kako u svom vrtu možete imati Velasquez koji je naslikala Meilland Richardier ili Ines Sastre vrtova koje je zamislio isti tvorac, ali i mnoga druga poznata imena u svijetu ruža.

I ne zaboravite da bez obzira na vaše favorite i gdje god bili u Hrvatskoj, pobrinut ćemo se da lijepe ruže stignu sigurno u vaš dom, u najkraćem roku.

Također se naši grmovi ruža isporučuju izravno u vaš dom u sljedećim zemljama:
Austrija, Belgija, Bugarska, Hrvatska, Cipar, Češka, Danska, Estonija, Finska, Francuska, Njemačka, Grčka, Mađarska, Irska, Italija, Latvija, Litva, Luksemburg, Malta, Nizozemska, Poljska, Portugal, Rumunjska, Slovačka, Slovenija, Španjolska, Švedska

Dan pun boja i mirisa! :)
Viaceslav BUHNA

All 100% natural!

Highly Scented Roses

Let’s grow those green fingers

Fill your gardenwith wonderful fragrance. We sell roses that are recognized worldwide for their intense fragrance and their surprising perfume blends.

SHOP NOW >

Climbers to our hearts

Climbers/Ramblers bring new heights of beauty and elegance and put on colour displays, both vertically and horizontally.

DISCOVER >

For us it’s always a pleasure to talk to rose lovers , please feel free to reach out to us by phone: +4 0751 269 077 or by email: info@famousroses.eu

Fairy tale Bouquets

A rose bouquet straight from your garden will always be appreciated. What you do need, though, are roses that would last long in a vase.

DISCOVER OUR COLLECTION>