Παραδιδουμε τριαντάφυllα για τον κήπο se όλη την Ελλάδα. Τριαντάφυllα κήπου με γυμνές ризеш или се гласре.


Παραδιδουμε τριαντάφυllα για τον κήπο se όλη την Ελλάδα. Τριαντάφυllα κήπου με γυμνές ризеш или се гласре.

Хесалония, Айна, Каламата, Питетра, Керкура, Катерина, Трикала. Αυτό θα γράφουμε στα κουτιά με μοσχεύματα τριανταφυλλιάς που θα παραδίδουμε, σύντομα, στους μεγάλους λάτρεις τριαντάφυλλων στην Ελλάδα. Έχουμε πολλά Pierre De Ronsard που ανυπομονούν να αναρριχηθούν στις προσόψεις σπιτιών στην Ελλάδακαι πολλά Double Delight και Frisco, που ανυπομονούν να ανθίσουν και να φέρουν χαρά στους κήπους και τα σπίτια όλων των Ελλήνων που είναι παθιασμένοι με τα τριαντάφυλλα.

Ето, в Famous Roses, като хрониката е Gertrude Jekyll, Julio Iglesias или Chartreuse De Parme, която е в ролята на асфалти и графика в пр. Παραδιδουμε τα μχεύματα τριαντάφυllου σε μγγάλες και μκρές периοχές στην Εllάdα. Σέλνουμε και στην Κρυοπηή, την Τριγώνα, Σπαθές Πrωτοχώρι, Κήπο, Αιανή, Nerάιδα και Σ.έρβ Παραδίδουμε τα μοσχεύματά μας οπουδήποτε υπάρχει λάτρης του τριαντάφυλλου που ξέρει να εκτιμά ένα υψηλής ποιότητας τριαντάφυλλο.

Πρόκειται για παγκοσμίου φήμης τριαντάφυλλα, τριαντάφυλλα που φέρνουμε απευθείας από τους δημιουργούς τους στην Αγγλία, τη Γαλλία ή τη Γερμανία,που έχουν πάρει μετάλλια για την ομορφιά, το χρώμα ή την αντοχή τους σε όλους τους διεθνής διαγωνισμούς.

Καλύτερα όμως να σας αφήσουμε να ανακαλύψετε το κάθε τριαντάφυλλο και να ανακαλύψετε πώς μπορείτε να έχετε ένα Velasquezδημιουργία τουMeilland Richardier στον κήπο σας, ή ένα Ines Sastre, κήπων του ίδιου δημιουργού, αλλά και πολλά άλλα διάσημα ονόματα στον κόσμο των τριαντάφυλλων όπως Souvenir du Docteur Jamain , Munstead Wood, Eric Tabarly, Orange Sensation ή Florentina.

Και μην ξεχνάτε ότι όποια και αν είναι τα αγαπημένα σας και όπου κι αν βρίσκεστε στην Ελλάδα, θα φροντίσουμε ώστε τα όμορφα τριαντάφυλλα να φτάσουν με ασφάλεια στο σπίτι σας, το συντομότερο δυνατό.

Επίσης τα τριαντάφυllα μας pαραδιδονται aπευθείας στο σπιτι σε:
Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Κροατία, Κύπρος, Τσεχία, Δανία, Εσθονία, Φινλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Ιρλανδία, Ιταλία, Λετονία, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Κάτω Χώρες, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σλοβακία, Σλοβενία , Испания, Швеция

Ευχόμαστενα έχετε μια μέρα γεμάτη χrώμα και άρωμα ! :)
Вячеслав БУХНА