Доставяме градински рози за градината в цяла България. Градински рози с голи корени или в саксии.

Доставяме градински рози за градината в цяла България. Градински рози с голи корени или в саксии.

Розите от Велико Търново, от пловдивските улици, тези от Балчик или розите от Шумен, Стара Загора, Сливен, Несебър или Бургас се подготвят да получат със себе си резници от известни в цял свят рози. Anny Duperey, Lady Romantica, Tranquility, Toulouse Loutrec и много други са готови да процъфтяват във всяка градина и къща в България. И ние знаем, че известните рози ще бъдат добре приети от българските рози. Защото розите тук са също толкова гостоприемни, колкото и тези, които се грижат за тях.

Ето защо с удоволствие изпращаме нашите резници в цяла България, както в големи, така и в малки населени места. Изпращаме нашите резници навсякъде, където има голям любител на розите, който знае как да оцени розата с най-добро качество.

Говорим за рози, известни по целия свят, рози, донесени директно от създателите им в Англия, Франция или Германия и получили медали за своята красота, цвят или издръжливост на всички профилирани състезания по света.

Но по -добре да ви позволим да откриете всяка роза и да разберете как можете да имате във вашата градина Веласкес, нарисуван от Meilland Richardier или Ines Sastre на градините, представена от същия създател, но и много други известни имена в света на розите, като например Souvenir du Docteur Jamain, Munstead Wood, Eric Tabarly, Orange Sensation или Florentina.

И не забравяйте, че които и да са вашите любими и където и да сте в България, ние ще се погрижим красивите рози да пристигнат безопасно във вашия дом възможно най-скоро.

Също така нашите храсти от рози се доставят директно у дома в:

Австрия, Белгия, България, Хърватия, Кипър, Чехия, Дания, Естония, Финландия, Франция, Германия, Гърция, Унгария, Ирландия, Италия, Латвия, Литва, Люксембург, Малта, Нидерландия, Полша, Португалия, Румъния, Словакия, Словения, Испания, Швеция

Ден, изпълнен с цвят и парфюм ! :)
Вячеслав БУХНА (Viaceslav BUHNA)