Dostavljamo ruže za vrt diljem Europske unije. Vrtne ruže s golim korijenjem ili u loncima.

Dostavljamo ruže za vrt diljem Europske unije. Vrtne ruže s golim korijenjem ili u loncima.

Dragi ljubitelji ruža, dobrodošli kod nas!

Naše poznate ruže dostavljaju se izravno u vaš dom u sljedećim zemljama:
Austrija, Belgija, Bugarska, Hrvatska, Cipar, Češka, Danska, Estonija, Finska, Francuska, Njemačka, Grčka, Mađarska, Irska, Italija, Latvija, Litva, Luksemburg, Malta, Nizozemska, Poljska, Portugal, Rumunjska, Slovačka, Slovenija, Španjolska, Švedska

Dragi ljubitelji ruža!

Znamo da nam je velika strast - ruže. A za nas je uvijek užitak govoriti o njima, o onome što nas svakodnevno ispunjava radošću.

Zapravo, često govorimo da imamo jedno od najljepših poduzeća na svijetu i da imamo sreću što imamo izvanredne klijente. Od jednostavnih vrtlara do velikih poznavatelja i ljubitelja ruža, svi zaljubljeni u ljepotu.

Za njih, za naše klijente, svaki dan pokušavamo pronaći i donijeti najljepše i cijenjene ruže na svijetu, izravno od njihovih velikih kreatora. Govorimo o poznatim dizajnerima kao što su Meilland Richardier, Georges Delbard, Kordes, Tantau ili David Austin, što znači izvorne kopije, uz jamstvo autentičnosti koje nude ovi veliki proizvođači iz zemalja poput Francuske, Njemačke ili Engleske. Naravno, u našem vrtu također ugošćujemo rumunjske primjerke koje je stvorio gospodin Stefan Wagner.

Ali svake godine otkrivamo i donosimo nove sorte vrhunskog kvaliteta, sorte priznate na međunarodnim natjecanjima i medalje zbog nevjerojatnog parfema ili ljepote, nevjerojatnih boja ili ponovljenog cvjetanja. Na ovaj način ljubiteljima ruža u Europskoj uniji uspijevamo ponuditi kompletan asortiman ruža vrhunske kvalitete.

A budući da smo u stalnom kontaktu s našim kupcima, vrlo dobro poznajemo probleme s kojima se susreću pri kupnji ruža. U početku smo i njih pogodili. Na primjer, ruže se ne hvataju. Ili posadite prekrasnu crvenu penjačicu i iznenadit ćete se kad uzgojite bijelu penjačicu.

Ali i o tome smo razmišljali. Odlučili smo da svi naši klijenti imaju koristi od JAMSTVA za prianjanje i raznolikost (boja). Ako ruža ne uhvati ili se ne slaže, zamijenit će se besplatno.

Također morate znati da je u svemu što smo učinili, učinili i što ćemo učiniti, izuzetna kvaliteta bila, jest i bit će zlatno pravilo. To je, ako želite, bit naše ponude. Uvjereni smo da su etika i dobro obavljen posao vitalni za uspjeh tvrtke i zato strogo poštujemo ta načela.ć

Dobro. Rekao sam vam da je zadovoljstvo razgovarati o onome što radimo svaki dan :) No ako i dalje imate pitanja ili drugih nedoumica, uvijek čekamo da nas napišete ili nazovete. Do tada vam želimo ugodnu šetnju vrtom

Dan pun boja i mirisa! :)
Viaceslav BUHNA

All 100% natural!

Highly Scented Roses

Let’s grow those green fingers

Fill your gardenwith wonderful fragrance. We sell roses that are recognized worldwide for their intense fragrance and their surprising perfume blends.

SHOP NOW >

Climbers to our hearts

Climbers/Ramblers bring new heights of beauty and elegance and put on colour displays, both vertically and horizontally.

DISCOVER >

For us it’s always a pleasure to talk to rose lovers , please feel free to reach out to us by phone: +4 0751 269 077 or by email: info@famousroses.eu

Fairy tale Bouquets

A rose bouquet straight from your garden will always be appreciated. What you do need, though, are roses that would last long in a vase.

DISCOVER OUR COLLECTION>