Vi leverer roser til haven i hele Danmark. Haveroser med bare rødder eller i krukker.

Vi leverer roser til haven i hele Danmark. Haveroser med bare rødder eller i krukker.

Hos Famous Roses siger vi gerne, at vi er forskellige, at vi gør tingene anderledes, og at vi sørger for, at berømte roser, som navnet antyder, når, under de bedste betingelser, hvert hjørne af Danmark. I Randers, i Aalborg, i Esbjerg eller Roskilde. Eller andre steder du forbereder dig på at oprette dit hygge -havehjørne.

Det er meget let at fodre din sjæl med skønhed, når du har de bedste kvalitetsroser ved hånden, roser, der har vundet medaljer ved alle profilkonkurrencerne. Især når du ved, at de kommer til dig med en garanti. Og alt du skal gøre er at passe på dem, lære dem at kende med de andre blomster i haven og derefter, når de blomstrer, nyde shows af kronblade og farve som aldrig før. Danmark.

Oplev vores samlinger, og gør dig klar til at blive forelsket i pave Meilland, prins Jardinier, Paul Gauguin eller Laetitia Casta. Hvem ved, kan du opleve, at Henri Matisse kan tilføje et strejf af romantik til din have, hvis du placerer den på hovedgaden, eller at Artemis kan komme med en duft, der vil gøre din have til et yndet sted for gæsterne.

Og glem ikke, at uanset hvilke roser du bestiller, uanset om de er tehibride, floribunda eller klatrere, er de faktisk alle rejsende til ethvert sted i Danmark. Fordi vi på Famous Roses sørger for, at disse smukke roser ankommer sikkert i enhver dansk have.

Vores rosenbuske leveres også direkte til dit hjem i: Østrig, Belgien, Bulgarien, Kroatien, Cypern, Tjekkiet, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Tyskland, Grækenland, Ungarn, Irland, Italien, Letland, Litauen, Luxembourg, Malta, Holland, Polen, Portugal, Rumænien, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige

En dag fuld af farve og duft! :)
Viaceslav BUHNA