Dostavljamo ruže za vrt diljem Hrvatske. Vrtne ruže s golim korijenjem ili u loncima.

 

Dostavljamo ruže za vrt diljem Hrvatske. Vrtne ruže s golim korijenjem ili u loncima

Deseci Munstead Wood, Eric Tabarly, Orange Sensation ili Florentina spremni su za trajno preseljenje u Zagreb i Zadar. Ostale kutije reznica Allegro, Saschsengruss ili Rosarium Uetersen čekaju zauvijek ostati u vrtovima Karlovca, Siska, Rijeke ili Pazina. Ovdje će nuditi revije u boji, nudit će uzorke parfema svima onima koji im se prestanu diviti te će se popeti u srca svih ljubitelja ruža koji se znaju brinuti o njima svake sezone.

A mi u Famous Roses bit ćemo sretni svaki put kad primimo narudžbu iz Hrvatske. S bilo kojeg mjesta u Hrvatskoj. Pobrinut ćemo se da svaka Aljaska, Double Delight ili Chartreuse de Parme stigne sigurno i što je prije moguće na vrata bilo kojeg vrtlara u Buzetu ili Novigradu. Budući da svoje reznice ruža dostavljamo posvuda, veliki je ljubitelj ruža koji zna prepoznati ružu najboljeg kvaliteta.

Govorimo o ružama poznatim u cijelom svijetu, ružama koje su izravno donijeli njihovi tvorci iz Engleske, Francuske ili Njemačke i odlikovali ih ljepotom, bojom ili izdržljivošću na svim profilnim natjecanjima u svijetu.

Ali bolje da vam dopustimo da otkrijete svaku ružu i saznate kako u svom vrtu možete imati Velasquez koji je naslikala Meilland Richardier ili Ines Sastre vrtova koje je zamislio isti tvorac, ali i mnoga druga poznata imena u svijetu ruža.

I ne zaboravite da bez obzira na vaše favorite i gdje god bili u Hrvatskoj, pobrinut ćemo se da lijepe ruže stignu sigurno u vaš dom, u najkraćem roku.

Također se naši grmovi ruža isporučuju izravno u vaš dom u sljedećim zemljama:
Austrija, Belgija, Bugarska, Hrvatska, Cipar, Češka, Danska, Estonija, Finska, Francuska, Njemačka, Grčka, Mađarska, Irska, Italija, Latvija, Litva, Luksemburg, Malta, Nizozemska, Poljska, Portugal, Rumunjska, Slovačka, Slovenija, Španjolska, Švedska

Dan pun boja i mirisa! :)
Viaceslav BUHNA