Παραδίδουμε τριαντάφυλλα για τον κήπο σε όλη την Ελλάδα. Τριαντάφυλλα κήπου με γυμνές ρίζες ή σε γλάστρες.

Παραδίδουμε τριαντάφυλλα για τον κήπο σε όλη την Ελλάδα. Τριαντάφυλλα κήπου με γυμνές ρίζες ή σε γλάστρες.

Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Καλαμάτα, Πάτρα, Κέρκυρα, Κατερίνη, Τρίκαλα. Αυτό θα γράφουμε στα κουτιά με μοσχεύματα τριανταφυλλιάς που θα παραδίδουμε, σύντομα, στους μεγάλους λάτρεις τριαντάφυλλων στην Ελλάδα. Έχουμε πολλά Pierre De Ronsard που ανυπομονούν να αναρριχηθούν στις προσόψεις σπιτιών στην Ελλάδακαι πολλά Double Delight και Frisco, που ανυπομονούν να ανθίσουν και να φέρουν χαρά στους κήπους και τα σπίτια όλων των Ελλήνων που είναι παθιασμένοι με τα τριαντάφυλλα.

Εμείς, στην Famous Roses, θα φροντίσουμεώστε κάθε Gertrude Jekyll, Julio Iglesias ή Chartreuse De Parme,να φτάσει με ασφάλεια και γρήγορα στον προορισμό του. Παραδίδουμε τα μοσχεύματα τριαντάφυλλου σε μεγάλες και μικρές περιοχές στην Ελλάδα. Στέλνουμε και στην Κρυοπηγή, την Τριγώνα, Σπαθές και Πρωτοχώρι, Κήπο, Αιανή, Νεράιδα και Σέρβια. Παραδίδουμε τα μοσχεύματά μας οπουδήποτε υπάρχει λάτρης του τριαντάφυλλου που ξέρει να εκτιμά ένα υψηλής ποιότητας τριαντάφυλλο.

Πρόκειται για παγκοσμίου φήμης τριαντάφυλλα, τριαντάφυλλα που φέρνουμε απευθείας από τους δημιουργούς τους στην Αγγλία, τη Γαλλία ή τη Γερμανία,που έχουν πάρει μετάλλια για την ομορφιά, το χρώμα ή την αντοχή τους σε όλους τους διεθνής διαγωνισμούς.

Καλύτερα όμως να σας αφήσουμε να ανακαλύψετε το κάθε τριαντάφυλλο και να ανακαλύψετε πώς μπορείτε να έχετε ένα Velasquezδημιουργία τουMeilland Richardier στον κήπο σας, ή ένα Ines Sastre, κήπων του ίδιου δημιουργού, αλλά και πολλά άλλα διάσημα ονόματα στον κόσμο των τριαντάφυλλων όπως Souvenir du Docteur Jamain, Munstead Wood, Eric Tabarly, Orange Sensation ή Florentina.

Και μην ξεχνάτε ότι όποια και αν είναι τα αγαπημένα σας και όπου κι αν βρίσκεστε στην Ελλάδα, θα φροντίσουμε ώστε τα όμορφα τριαντάφυλλα να φτάσουν με ασφάλεια στο σπίτι σας, το συντομότερο δυνατό.

Επίσης τα τριαντάφυλλα μας παραδίδονται απευθείας στο σπίτι σε:
Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Κροατία, Κύπρος, Τσεχία, Δανία, Εσθονία, Φινλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Ιρλανδία, Ιταλία, Λετονία, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Κάτω Χώρες, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σλοβακία, Σλοβενία, Ισπανία, Σουηδία

Ευχόμαστενα έχετε μια μέρα γεμάτη χρώμα και άρωμα ! :)
Viaceslav BUHNA